All for Joomla All for Webmasters
+31 687215181 Elke dag open op afspraak Radarstraat 1-3, 2525 KC in Den Haag
+31 687215181 Elke dag open op afspraak Radarstraat 1-3, 2525 KC in Den Haag
Duurzaam
Unieke uitstraling
Vocht- en weerbestendig
Offerte aanvragen

SIA STONE

Sia Stone is producent en distributeur van natuursteenproducten, gespecialiseerd in wandmozaïek met jarenlange ervaring. Kwalitatief hoogwaardige marmer, veelal uit eigen steengroeven, wordt in onze productiefaciliteit verwerkt tot esthetische tegels.
Innovatieve designs met oog voor detail, handmatig afgewerkt in strakke gladde oppervlak of ruwe speelse mozaïekconcepten.

Creëer uw droomhuis met natuurstenen wandmozaïek van Sia Stone.

De natuurstenen wandmozaïek van Sia Stone is samengesteld van de hoogste kwaliteit marmer. Sia Stone natuurstenen wandmozaïek is duurzaam en zeer breed toepasbaar:

Sia Stone natuurstenen wandmozaïek wordt geleverd in kant-en-klare matjes in handzaam formaat en is gemakkelijk te verwerken en te vervoeren.

Sia Stone wandmozaïek is leverbaar in nagenoeg alle kleuren van de natuur. Te combineren met elk interieur in ongekende mixen. Sia Stone wandmozaïek wordt volledig in eigen beheer geproduceerd waardoor ook maatwerk mogelijk is.

SFEERVOLLE VERTREKKEN

Creëer een natuurlijke en sfeervolle woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer met Sia Stone.

THUISGEVOEL

Sia Stone natuurstenen wandbekleding maakt van uw kantoor, showroom, ontvangstruimte of restaurant een gelegenheid waar uw klanten zich thuis voelen.

WARME AMBIANCE

Maar ook met het decoreren van slechts een enkele element in de woonruimte, bijv. achter de televisie of zithoek, geeft al een warme ambiance.

INVESTERING

Sia Stone wandmozaïek is een waardevolle investering in uw woning.